Mimarlar Odasından Kitap Toplama Kampanyası

Isparta Mimarlar Odası, kitapların raflarda tozlanmaması amacıyla yeni bir kitap toplama kampanyası başlattı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Nisan 2012 19:17
Mimarlar Odasından Kitap Toplama Kampanyası

Isparta Mimarlar Odası, kitapların raflarda tozlanmaması amacıyla yeni bir kitap toplama kampanyası başlattı. Oda Başkanı Yüksek Mimar Merve Kuyu şu açıklamayı yaptı:

' "Kitaplar raflarda tozlanmak için değil, okunmak içindir." sloganıyla Isparta Mimarlar Odası çalışma gruplarından "Genç Mimarlar Komisyonu" ihtiyaç sahibi okullar için kitap toplama kampanyası başlatıyor.

"İhtiyaç duymadığınız ve depolarda tozlanmaya bıraktığınız tüm kitaplarınızı, Isparta Mimarlar Odası kanalı ile ihtiyacı olan okullarımıza, çocuklarımıza ulaştırabilir, birçok ihtiyacı olan köy okullarının sevincine ortak olabilirsiniz."

Mimarlar Odası olarak tüm kitaplarınız, ihtiyacı olan köy okullarına tarafımızca iletilmek üzere toplanacaktır.

Tüm duyarlı vatandaşlarımızı, ihtiyaç fazlası kitaplarını 1 Mayıs-1 Haziran 2012 tarihleri arasında mesai saatleri içinde Isparta Mimarlar Odası Binamızın zemin katında bulunan "kitap toplama kampanyası standı"na getirerek, bu kampanyaya destek vermeye davet ediyoruz.

Kampanya irtibat Adresi:

Isparta Mimarlar Odası Binası

Turan Mahallesi. 2208 Sok. No:8

ISPARTA

Tel: 0 246 232 46 90

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum