Minibüse Giren Kediler Kazaya Neden Oldu

Bir pazarcının minibüsüne giren kediler kazaya neden oldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Temmuz 2013 12:50
Minibüse Giren Kediler Kazaya Neden Oldu

Kedilerin seyir halindeki minibüsten bir anda çıkmak istemesi üzerine panikleyen sürücünün kullandığı minibüsün elektrik direğine çarpması sonucu 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Isparta’nın Şarkikaraağaç ilçesinden Beyşehir ilçesine gelerek kurulan pazarda satış yapan Ünal Fil’e (53) ait 42 PN 447 plakalı minibüse, açık bırakılan pencereden 2 kedi girdi.

Minibüsüne giren kedilerden habersiz olan sürücü Ünal Fil ve eşi Adalet Fil (47), pazar sonrası araçlarına binerek Şarkikaraağaç’a gitmek için hareket etti. Bu sırada minibüs sürücüsü, seyir halindeyken kedilerin camdan çıkmak için omzuna zıplaması sonucu panikledi.

Sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkan minibüs, araziye girerek beton elektrik direğine çarptı. Kaza sonrası yaralanan sürücü ve eşi, olay yerine sevk edilen ambulansla Beyşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza sonrası hasar gören direğe bağlı olan kabloların tehlike oluşturması nedeniyle elektrik akımı görevliler tarafından kesildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum