Minik Aleyna Kazada Yanan Otomobilde Can Verdi

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde 34 yaşındaki Tuncay Şen yönetimindeki otomobil, yön levhasının beton ayağına çarptıktan sonra alev aldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Aralık 2014 16:36
Minik Aleyna Kazada Yanan Otomobilde Can Verdi

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde 34 yaşındaki Tuncay Şen yönetimindeki otomobil, yön levhasının beton ayağına çarptıktan sonra alev aldı. Araçta sıkışan sürücünün kızı 6 yaşındaki Aleyna Şen, yanarak yaşamını yitirdi. Sürücü baba ve diğer 2 çocuğu ise kazadan yaralı kurtuldu.

Kaza, bugün saat 08.30 sıralarında, Milas- Bodrum Karayolu Torba Kavşağı yakınlarında meydana geldi. Peyzaj ürünleri satılan dükkan işleten Tuncay Şen, yönetimindeki 06 DS 2661 plakalı otomobil, henüz bilinmeyen nedenle kontrolden çıkarak yön levhasının beton ayağına çarptı. LPG'li olduğu belirtilen otomobil, alev aldı. Sürücü Şen ile çocukları 4 yaşındaki Deniz Şen ve 8 yaşındaki Çınar Deniz Şen, kazayı görenlerin yardımıyla, alev alan otomobilden çıkarılabildi. Araçta sıkışan Aleyna Şen ise yanarak yaşamını yitirdi.

KÖMÜRLEŞMİŞ CESEDİ ÇIKARTILDI
İhbar üzerine kaza yerine gelen acil yardım ekipleri vücudunda yanık yarası oluşan Şen ve iki çocuğunu ambulansla çevredeki hastaneye kaldırdı. Tedaviye alınan üç yaralının da hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. İtfaiye ekipleri tarafından söndürülen yangın sonrası minik Aleyna'nın kömürleşmiş cesedi araçtan çıkarıldı. Kaza yerinde yapılan inceleme sonrası Aleyna'nın cesedi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Memleketi Isparta'ya yakınlarını ziyarete gittiği belirtilen Tuncay Şen'in Bodrum'a döndüğü öğrenildi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.