“Minik kalplerde” Karne Heyecanı

Halıkent Anaokulu “minik kalpler” sınıfı da karne heyecanı yaşadı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Ocak 2013 15:46
“Minik kalplerde”  Karne Heyecanı

2012-2013 eğitim öğretim sezonunun ilk dönemi sonu nedeniyle dün Halıkent Anaokulu “Minik Kalpler” – “Menekşeler” – “Elma Şekerleri” – “Arılar” – “Çiçekler” – “Minik Yıldızlar” sınıfı karne sevincini yaşadı.
“İlk kez karne alan öğrencilerimizin karne heyecanını bugün onlarla beraber yaşamaktayız” diyen Halıkent Anaokulu Müdürü Derya Yılmaz “Okulumuz kurulduğu günden bu yana güler yüz ve sevgi dolu bir ortamda modern eğitim olanakları ve profesyonel eğitim kadrosuyla her çocuğun özel ve değerli olduğu bilinciyle çalışmaktayız.” Dedi

Minik Kalpler” sınıfı öğretmeni Duygu Akkın ise bu yarıyıl tatilinde öğrencilerimizin doyasıya eğlenmelerini, tiyatroya gitmelerini, okulda kazandıkları güzel alışkanlıklarının evde de devam etmesi için ana ve babalarının çocuklarıyla ilgilenmesi ve onlara zaman ayırmalarını, beraber faaliyetler yapması gerektiğini altını çizdi. Konuşmalarının ardından ilk karnelerini alan minik öğrenciler hatıra fotoğrafı çekilerek ayrıldılar.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.