Minik Öğrenciler Barida’da Yüzmenin Tadını Çıkardılar

Barida Rose Spa Kapalı Havuzunda Isparta TED Koleji Yüzme Yarışı düzenlendi. Etkinlikte aileler minikleri yalnız bırakmadı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Ocak 2013 10:24
Minik Öğrenciler Barida’da Yüzmenin Tadını Çıkardılar

Barida Rose Spa Kapalı Havuzunda Isparta TED Koleji Yüzme Yarışı düzenlendi. 2 aylık yüzme kursunu tamamlayan hazırlık ve 1 sınıf öğrencileri kurs sonunda usta birer yüzücüler gibi yaptıkları yarışla taçlandırdılar. Dışarıdaki soğuk havaya rağmen Sıcak bir ortamda kışın dahi yüzmenin keyfine çıkardılar. Yarışlar sonunda miniklere madalya verilirken ailelerde çocuklarını yalnız bırakmadılar.

Beden Eğitimi Öğretmeni Derya Keser, Barida Rose Spa yetkililerine ilgilerinden dolayı teşekkür etti. Keser, “İlk defa yüzme etkinliğini düzenliyoruz. Amacımız: Yüzme takımımızın altyapısını oluşturmak. Bu ilk dönemde yapılan bir etkinlik. Önümüzdeki dönemlerde de bu tür etkinlikler yapılacak. İlk dönemlik 30 kişilik kontenjanı doldurduk. 2. dönem için 60 kişilik kontenjan düşünüyoruz Temel yüzme eğitime ve stil yüzme olarak 2 dalda çalışıyoruz. Bu çalışma sürekli devam edecek. 2. dönemin eğitimleri şubat ayında başlayacak. Kursa yoğun ilgi var” dedi.
Barida Rose Spa İşletmecisi Burak Akpınar, TED’li minikleri burada ağırlamaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, “ Kapalı yüzme havuzumuz çok özellikli olup 20 metredir. Kış ayları için yerden ısıtma ve iklim sistemi bulunuyor. Su teknik personelimiz tarafından her gün kontrol ediliyor. TED Koleji’ni burada ağırlamaktan mutluyuz. Öğrencilerimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlamalıyız. Barida Rose Spa&Wellness Fitness Merkezinden yararlanmak için 0246 500 25 09 nolu telefondan bilgi alabilirsiniz” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum