Minik Öğrenciler Şehitlerimize Yazdıkları Mektupları Balonlarla Gökyüzüne Saldı

Minik Öğrenciler Şehitlerimize Yazdıkları Mektupları Balonlarla Gökyüzüne Saldı

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Mart 2021 12:45
Minik Öğrenciler Şehitlerimize Yazdıkları Mektupları Balonlarla Gökyüzüne Saldı

Naşide Halil Gelendost ilkokulu 1-F sınıfı öğrencileri 18 Mart Çanakkale zaferi ve şehitleri anma günü nedeniyle şehitlere yazdıkları mektupları uçan balonlara bağlayarak gökyüzüne saldı. 

18 Mart Çanakkale zaferi ve şehitleri anma günü nedeniyle Naşide Halil Gelendost İlkokulu 1 F sınıfı öğrencileri anlamlı bir etkinlik düzenledi. Okuma yazmayı bu yıl öğrenen öğrenciler ilk mektuplarını şehitlere yazdılar. Yazdıkları mektupları uçan balonlara bağlayarak gökyüzüne saldılar.

Naşide Halil Gelendost İlkokulu 1-F sınıf öğretmeni İlker Atalay, öğrencilere vatan sevgisi gibi değerlerin küçük yaşta öğretilmesi gerektiğini söyleyerek "öğrencilerimiz okuma yazmayı yeni öğrendi. 18 Mart Çanakkale zaferi ve şehitlerimizi anma günü olması sebebiyle akıllarında kalıcı bir etkinlik yapmak istedik.

Bu nedenle öğrencilerimizden şehitlerimize mektup yazmalarını istedik. Yazdıkları mektupları da uçan balonlara bağlayarak gökyüzüne saldılar. Bu tür etkinlikler öğrenciler de anlamlı anılar olarak kalıcı iz bırakıyor" dedi. 

Pandemi tedbirleri kapsamında maske takan öğrencilerden bazılarının asker kıyafetleri ile gelmeleri dikkat çekti. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum