Minik Raketler Olimpiyat Yolunda

Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından başlatılan "Minik Raketler Olimpiyat Yolunda" projesi kapsamında 8 sporcu İsveç’e gidiyor.

Yayınlanma:
Minik Raketler Olimpiyat Yolunda

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “İki yılı aşkın süredir Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından destekleri ile başlatılmış olan "Minik Raketler Olimpiyat Yolunda" projesi kapsamında 20 sporcu eğitim görmektedir. Bu süre içersinde elit seviyeye ulaşmış 4 kız ile 4 erkek sporcumuz, masa tenisi branşında dünyanın en başarılı ülkelerinden biri olan İsveç'te, kardeş kulüp edinilmiş olan Hammarby IF Bordtennis kulübü gelişim kampına dahil olacaklardır. Gidecek olan sporcularımıza İsveçli bir partner eşlik edecek ve elit seviyede antrenman ve eğitim fırsatı yakalamış olacaklardır.

Öncelikli hedef olan sporcularımızın, masa tenisinde teknik anlamda seviyelerini yükselmelerini sağlamak ve başarılı olan sporcularla ilimizin yetiştirdiği sporcuları kaynaştırma ve kültürümüzü paylaşma imkanı sağlamaktır. Kardeş kulüp olan Hammarby IF Bordtennis kulübü Isparta'dan gelecek olan sporcularımızın konaklama ve yemek masraflarını karşılayarak büyük bir misafirperverlik örneği göstererek ikili ilişkilerin gelişmesine olumlu bir katkı sağlamıştır.

Önümüzdeki yıllarda İsveç'ten ülkemize gelmesini planladığımız kardeş kulüp Hammarby IF Bordtennis'e bulundukları davet ve göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı teşekkür ederiz” denildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.