Minik Tekvandocular Antalya'da Şampiyon Oldu

Tekvando da Alt Yapıya Önem Veren Mavi Beyazlı Kulüp, 6 İli Geride Bırakarak Antalya'daki Yapılan Şampiyonada Birinci Oldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Mayıs 2011 13:42
Minik Tekvandocular Antalya'da Şampiyon Oldu

Antalya Tekvando İl temsilciliği tarafından hafta sonu Antalya'da düzenlenen İller arası Tekvando Şampiyonasında fırtına gibi esen Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor'lu minik ve yıldız tekvandocular, büyük başarı sağlayarak turnuvada şampiyon oldu.

Sakarya, Isparta, Muğla, Burdur, Malatya, Antalya ve Kocaeli İllerinden toplam 350'ye yakın sporcunun katılımıyla gerçekleşen turnuvaya, Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor 24 tekvandocusuyla katıldı.

Madalyaları Topladılar
Kocaeli Büyükşehir Belediye Antrenörlerinden Cemal Temel, nezaretinde Antalya'da müsabakalara katılan sporcular Minik erkeklerde 45 kiloda Talha Emir ve Abdülkadir Kaya üçüncü, 40 kiloda Kerem Can Köroğlu ikinci, 45 kiloda Adem Gülcan üçüncü, 30 kiloda Oğuz Emre Tekiner ikinci, Berkcan Açokgöz üçüncü oldu.

27 kiloda Ömer Akgün ikinci, Ceyhun Bulat üçüncü oldu. 53 kiloda Anıl Kara birinci, +65 kiloda Tufan İlyas Esen birinci, 44 kiloda Saniye Gizem Ölmez ikinci, 41 kiloda Ercin Buse Köroğlu birinci 57 Kiloda Betül Beyza Günışık birinci olurken, Büyüklerde ise iki sporcunun katıldığı müsabakalarda, 54 kiloda Abdusamet Duman birinci, 80 kiloda Çağrı Tanrıkulu birinci oldu.

Yatırımlar Meyvelerini Veriyor
Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Tekvando sorumlu yöneticisi Ahmet Çelebi, alt yapıya yapılan yatırımların meyvelerini almaya başladıklarına dikkat çekerek şunları söyledi: "Tekvando sporu kulübümüz açısından çok önemli bir branş. Bizlerde bunun bilincinde olarak çalışmalarımızı bu doğrultuda yürütüyoruz. Üst yapıda Dünya dereceleri alırken alt yapıyı da gerekli yatırımlarımızı yapıyoruz. Baş antrenörümüz Cemal Temel nezaretinde 600 sporcumuzla dev bir ordumuz var. Şubelerimizin sayısını her geçen gün arttırıyoruz. Antalya'da elde ettiğimizi bu şampiyonlukta alt yapıya verdiğimiz yatırımların sonucudur" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.