Minik Yüreklerin Kuran’a Geçme Sevinci

Süt Dede Camii Kuran Kursu’na giden minik çocuklar hocalarının düzenlediği etkinlikle Kuran’ı Kerim’e geçmenin sevincini yaşadı. Etkinlikte; Kınalar yakıldı… İlahiler Okundu…

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Ağustos 2013 13:58
Minik Yüreklerin Kuran’a Geçme Sevinci

AJANS32'NİN ÖZEL HABERİ

Süt Dede Camii Kuran Kursu’nun minik öğrencileri Kuran’ı Kerim’e geçmenin sevincini kursun fahri hocası Ümmü Yıldırım’ın düzenlediği etkinlikle yaşadı.



Süt Dede Camii’nde düzenlenen etkinlikte Kuran’ı Kerim’e geçen miniklerin ellerine kına yakıldı. Kuran’ı Kerimler bölümler okuyan çocukların ardından, ablaları da ilahi dinletisiyle geceye renk kattı. Etkinlik Isparta’da ilk olması özelliğiyle de dikkat çekti.

Öğrencilerin aileleri ve akrabalarının yanı sıra camiinin bayan cemaatinin de izlediği etkinlik ilahi dinletisiyle son buldu.



Süt Dede Camii Kuran Kursu Fahri Hocası Ümmü Yıldırım, Ajans32 Muhabirine yaptığı açıklamada “Buradaki çocuklar ilk kez Kur’an a geçen çocuklar. Onların bu çabalarını herkes görsün, herkes duysun istedim. O yüzden böyle bir etkinlik gerçekleştirdik. Çocuklarımızın ailelerini, akrabalarını da davet ettik. Yani çocuklarımızın Kurana geçmenin neşesini sevincini paylaşmak istedik” diye konuştu.

Çocukların aileleri de Ümmü Yıldırım’a teşekkür ederek, çalışmalarının devamını dilediklerini söyledi.















Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum