Miniklerden DEV Sergi!

İstiklâl Anaokulu öğrencilerinin düzenlediği Plân Günleri etkinlikleri, veliler tarafından beğeniyle izlendi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Mayıs 2012 11:34
Miniklerden DEV Sergi!

İstiklâl Anaokulu Çocuk Kulübü’nün ‘Plân Günleri’ etkinlikleri çerçevesinde geçtiğimiz gün düzenlenen resim ve el becerileri sergisi veliler tarafından beğeniyle gezildi.


Anaokulunda eğitim – öğretim gören miniklerin hazırladığı sergide, şiir okuma ve skeç gibi birçok etkinlik de beğeniyle izlendi.
Bütün çocukların özel olduğuna dikkat çeken Anaokulu Müdürü Sevim Özdemir, içindekileri dışa yansıtabilen, çevredekileri görebilen ve anlatma kabiliyetine sahip olan bir nesil yetiştirmek adına bu çalışmaları organize ettiklerini ifade etti.


İstiklâl Anaokulu olarak, çocuklar gibi düşünebilmek ve görebilmeye özen gösterdiklerini kaydeden Özdemir, miniklerin görevi olan çalışmaları, öğretmenleri eşliğinde zevkle yaptıklarını ifade etti.

Kıvılcım Medikal’in katkılarıyla yapılan ikramlarla öğrenci ve velilere güzel bir gün yaşatan İstiklâl Anaokulu öğretmenleri, öğrencilerin hepsinin kendileri için eşit olduğunu belirterek, hepsinin kendi içinden geldiklerini yansıttıklarını ifade ettiler.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.