Miniklerin Kur'an-ı Kerim Sevinci

Miniklerin Kur'an-ı Kerim Sevinci

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Ağustos 2017 16:48
Miniklerin Kur'an-ı Kerim Sevinci

Yalvaç’ta müftülüğe bağlı yaz kuran kurslarında eğitim gören öğrencilerin güzel ahlak ve dini değerlerini daha kolay öğrenmelerini için Yalvaç Güçsüzlere Yardım Sağlık ve Eğitim Vakfı Başkanlığı tarafından Kuran-ı Kerim dağıtıldı.

Yalvaç Güçsüzlere Yardım Sağlık ve Eğitim Vakfı Başkanı Tekin BAYRAM : ‘’bu hizmete vesile olan herkese teşekkür ederek, "Öğrenci kardeşlerimiz okullar kapandıktan sonra Kuran-ı Kerim öğrenmek için camilere, kurslara koştular. Hocalarımız ve Kuran öğreticilerimiz de Kuran-ı Kerim öğrensinler diye büyük bir heyecan ve azimle çocuklarımızla ilgileniyorlar. Bu çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.Ayrıca çocukları kurslara göndererek onların daha iyi ve ahlaklı yetişmelerini sağlayan velileri de tebrik ederim.Bizler de Vakıf Olarak çocuklarımıza Kuran-ı Kerim Hediye ederek katkımız olsun istedik.’’ dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.