Minnetle Anıyoruz

Minnetle Anıyoruz

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Kasım 2015 10:09
Minnetle Anıyoruz

Isparta Valisi Vahdettin Özkan, “Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, aramızdan ayrılışının 77. yılında şükran ve minnetle anıyoruz” dedi.

Vali Özkan, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk aziz milletimizden aldığı güç ve destekle kurtuluş mücadelesine öncülük ederek, olağanüstü şartlara rağmen üstlendiği tarihi sorumluluğu başarı ile yerine getirmiştir.
O'nun öncülüğünde Cumhuriyet döneminde hayata geçirilen inkılap ve reformlar, demokratik, modern, hür ve müreffeh Türkiye'nin temellerini atarak büyük bir dönüşüm ve modernleşme sürecini başlatmıştır.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Cumhuriyetimizin kurucularının bugünkü nesillere armağanı olan Türkiye Cumhuriyeti, milletimizin büyüklüğünü, gücünü, özgüvenini, tarihteki ve uygarlığın gelişme sürecindeki rolünü gösteren bir eserdir.

Bu duygu ve düşüncelerle aramızdan ayrılışının 77. yıldönümünde büyük komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, O'nun şahsında dava ve silah arkadaşlarını, istiklal mücadelemizin tüm şehit ve gazilerimizi bir kez daha sevgi, saygı, rahmet ve şükranla anıyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.