Miss Mediterranean 2015'te Bir Ispartalı

Miss Mediterranean 2015'te Bir Ispartalı

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Temmuz 2015 13:28
Miss Mediterranean 2015'te Bir Ispartalı

BU yıl 16'ncısı düzenlenen Miss Mediterranean 2015 Güzellik Yarışması'nın 12 finalisti, basın karşısına çıktı. 12 finalist arasında Ispartalı model Mesude Uysal’da yer alıyor.

Ispartalı Model Mesude Uysal, “Akdeniz’in tek güzel yarışmasında” ilk 12’ye kalmayı başardı. Final grubunda yer alan Uysal, İstanbul ve Antalya’daki modellik ajanslarından teklifler alıyordu. Antalya’da kampa giren Uysal, Akdeniz'in en güzel kızı olmak ve taç takmak için mücadele edecek.

The CornerPak Hotel havuz başında düzenlenen tanışma kokteyline, finalistlerin yanı sıra, yarışmanın organizatörü Tanıtım Production sahibi Ali Bulut ile eşi Derya Bulut, Miss Mediterranean 2012 kraliçesi Merve Keskin ve aynı yarışmanın dördüncüsü Tuğba Köse ve çok sayıda davetli katıldı. Finali 9 Ağustos akşamı Hotel Su gala salonunda gerçekleştirilecek yarışmanın kraliçe adayları, Demre'de kampa girecek. Kamp süresince zerafet, yürüyüş, dans, modellik, drama, diksiyon ve koreografi eğitimleri verilecek.

Kamp döneminde finalistleri sadece çalışma beklemediğini aktaran Bulut, “Günübirlik yat turumuz ve gezilerimiz de olacak. Yarışmaya Antalya başta olmak üzere Isparta ve Burdur'dan da başvurular odu. 258 genç kız Miss Mediterranean'da yarışmak için başvurdu. Ön elemenin ardından 12 finalisti belirledik" dedi.

Kraliçe olmak için jüri karşısına çıkacak adayların isimleri şöyle; Andreea Raema Mugniu, Begüm Aydın, Betülay Elma, Deniz Söğütcük, Duygu Cerit, Esra Çetin, Mesude Uysal, Özge Şalvarcı, Rabia Çetiner, Sinem Atıcı, Sinem Külük, Tuğba Özdoğan.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum