Modernevler Yardımlaşma Derneği'nden Örnek Davranış

Modernevler Yardımlaşma Derneği'nden Örnek Davranış

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Aralık 2015 09:45
Modernevler Yardımlaşma Derneği'nden Örnek Davranış

IYAŞ Selçuklu Ortaokulu’na, Modernevler Yardımlaşma Derneği tarafından 10 bin TL’lik maddi bağış yapıldı.

Modernevler Yardımlaşma Derneği Yönetimi, birlik ve yardımlaşma örneğine imza atarak IYAŞ Selçuklu Ortaokulu’na 10 bin TL’lik destekte bulundular.

Dernek başkanı Celalettin Küçükkebapçı, konu hakkında şu açıklamada bulundu; “Mahallemizde 2007 yılında kurulan derneğiz. Bu yıl mahallemizde bulunan okulumuzda çocuklarımızın daha güvenli ve sağlıklı ortamda eğitim görmeleri için 10 bin TL’lik nakdi yardımda bulunduk” dedi.

Ayrıca yıllarca okuldan desteklerini esirgemeyen IYAŞ Yönetim Kurulu adına Yalçın Balbay’da, Milli Eğitim Müdür vekili Dr. Ahmet Yıldırım tarafından teşekkür plaketi verildi. Yıldırım, desteklerinden ötürü IYAŞ’a ve Dernek Yetkililerine teşekkür etti. Okul Müdürü Ramazan Tezcan ise IYAŞ Yönetim Kurulu ve Dernek Yetkililerinin dayanışma örneği tutumlarından dolayı okulu adına minnettarlık dileklerini iletti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum