Monaco, Fatih Terim'i İstiyor

Fransa'da zirveye oynayan Monaco'da yönetim Ranieri ile yolları ayırmaya hazırlanırken İtalyan hocanın yerine Fatih Terim'i getirmeyi düşünüyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Nisan 2014 10:05
Monaco, Fatih Terim'i İstiyor

Galatasaray'la yakaladığı başarılara rağmen başkan Ünal Aysal'la yaşadığı problemler sebebiyle görevine son verilen Fatih Terim, Milli Takım'la 5+2 yıllık sözleşme imzalamıştı. Ancak Fransız ve İngiliz basınından Fatih Terim için gelen transfer açıklamaları oldukça ses getireceğe benziyor.

MONACO'NUN TERİM İNADI
Bu sezon Fransa Ligi'nde PSG'nin arkasında kalan ve şampiyonluğu kaptırmak üzere olan Monaco'da Ranieri ile yollar ayrılıyor. İtalyan hocanın yerine düşünülen ilk isim ise Fatih Terim. İddialara göre Monaco yönetimi yıldızlar topluluğu olan takımı otoriter bir hocaya emanet etmek istiyor ve bunun için de en büyük adayın Terim olduğu belirtiliyor. Ayrıca Monaco yönetimi Massimiliano Allegri'yle de yakından ilgileniyor.

REDDEDİLEMEYECEK TEKLİF
Fatih Terim'in Fiorentina ve Milan tecrübelerinden sonra tekrar Avrupa'da çalışma düşüncesine rağmen Milli Takım'la yapılan 5+2 yıllık sözleşme hem Monaco'yu hem de Terim'i zorlayacak olan faktörler. Ancak Fransa'dan gelen haberlere göreMonaco'nun Terim'e yapacağı teklifin reddedilemeyecek bir teklif olacağı aktarılıyor. Milli Takım'la kendisine yeni bir sayfa açan Fatih Terim'in Fransa'dan gelen bu teklife ne cevap vereceği şimdiden merak konusu oldu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.