Moraller Yerinde

Moraller Yerinde

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Mayıs 2021 13:23
Moraller Yerinde

Isparta 32 Spor Teknik Direktörü Hakan Şimşek, 2. Lig için umutlu. Şimşek, “İnşallah tek tek rakiplerimiz geçip 2. Lige çıkacağız” dedi.

Misli.com 3. Lig 3. Grubu 4. sırada tamamlayan Isparta 32 Spor’da şampiyon Somaspor’u karşısında alınan3-1’lik galibiyet moral oldu. Ortaya konulan futbol ise sporseverleri Play-Off maçları öncesi umutlandırdı.

Isparta 32 Spor Teknik Direktörü Hakan Şimşek ise Isparta’da İçel İdmanyurduspor’la 2. Lig için oynayacakları Play-Off maçına odaklandıklarını belirterek, “Perşembe günü oynayacağımız ilk etap maçını geçmek istiyoruz. 10 Mayıs Pazartesi günü de İçel’le deplasmanda karşılaşacağız. Küme düşen denilen takım şu an 2. Lig mücadelesi veriyor.  İnançlıyız ve başaracağız. Takımımızın moral ve motivasyonu gayet iyi. İnşallah tek tek rakiplerimiz geçip 2. Lige çıkacağız. Başta Kulüp Başkanımız Atakan Yazgan  olmak üzere yöneticilerimize ve futbolseverlere takıma olan katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.