“Mordan Gelen Bereket: Lavanta” Belgeseli TRT Ekranlarında

SDÜ’nün Hazırladığı “Mordan Gelen Bereket: Lavanta” Belgeseli TRT Ekranlarında

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Ekim 2017 14:48
“Mordan Gelen Bereket: Lavanta” Belgeseli TRT Ekranlarında

Süleyman Demirel Üniversitesi, Radyo Televizyon Uygulama ve Araştırma Merkezinin hazırladığı, “Mordan Gelen Bereket: Lavanta” adlı belgesel, TRT BELGESEL ve TRT BELGESEL HD adlı kanallarda izleyiciyle buluşuyor.

Çekimleri Isparta iline bağlı Keçiborlu İlçesi Kuyucak Köyünde tamamlanan belgesel, lavantanın ülke ve bölge ekonomisi için önemine dikkat çekmekle kalmıyor, aynı zamanda bahçelerin çiçeklenmesi için gecesini gündüzüne katan köylülerin sesine kulak veriyor. On üç kişilik bir ekip tarafından hazırlanan belgeselde, Anadolu insanının yardımlaşmasından, özgüveninden ve çalışkanlığından kesitler sunuluyor, gelişen lavanta turizmine yer veriliyor.

Lavanta bahçelerinin bakımından hasadına ve ürünlerinin elde edilmesine kadar her aşamasını yakından inceleyen belgesel 27 Ekim Cuma günü saat 13.15’te ekranlara gelecek.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.