Motor hırsızlarına suçüstü

Polis motosiklet hırsızlığı yapan 3 kişiyi müthiş bir kovalamacanın ardından yakaladı

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Aralık 2012 00:32
Motor hırsızlarına suçüstü

ISPARTA Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı çok sayıda birim bugün bir motosiklet çalıp kaçmaya çalışan 3 kişiyi dakikalar süren kovalamacanın ardından suçüstü yakaladı.

Edinilen bilgiye göre bu akşam saatlerinde Isparta-Eğirdir karayolu üzerindeki BP kavşağından 116 cadde istikametine 1 motosikleti sürükleyerek gittikleri tespit edilen 3 kişi takibe alındı. Polis tarafından izlendiklerini fark eden S.G, N.D ve Z.A çaldıkları motosikleti bırakarak koşar adımlarla ara sokaklara girdiler. Her biri farklı yöne kaçan 3 şüpheli Isparta Emniyetine bağlı resmi ve sivil ekiplere zor anlar yaşattı. Ancak Isparta polisi farklı noktalara gitselerde şüphelileri dakikalarca süren kovalamacanın ardından yakalayarak gözaltına aldı.

Gözaltına alınan şüphelilerin yaşlarının küçük olması üzerine Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edildikleri ve haklarında düzenlenen evraklarla birlikte yarın sabah adli mercilere intikal ettirileceği öğrenildi.

Mehmet ERÇAKIR /ISPARTA, (DHA)

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.