Motor Sporları İçin Yarış Pisti Yapılacak

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Isparta Motor Sporları Derneği’ne müjde verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Ocak 2014 15:43
Motor Sporları İçin Yarış Pisti Yapılacak

Bundan sonra yarışlarını şehir merkezindeki kavşaklarda değil yeni yapılacak olan piste yapacaklarını müjdeledi. Cadde ve sokaklarda Halk tarafından da olumsuz tepki gören bu gösteri için özel bir mekan ve zemin hazırlanması bu spora gönül verenleri de sevindirdi.

Günaydın Pazar günü dernek yöneticileri ile bir araya gelerek yapılacak çalışmalar ve istekleri hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Dernek Başkanı Fatih İşçi, “Isparta Motor ve Otomobil sporları Kulübümüze hoş geldiniz. Size olan taleplerimizi makamınıza geldiğimiz gün belirtmiştik. Bu toplantımızda bize sizi halkın gözünde kötü görecek görüntüden kurtaracağınızı söylemiştiniz. Bu konuda bir müjdenizin olduğunu biliyorum. Üyelerimin de bu müjdeden haberi olmasını istiyorum” dedi.

Belediye Başkanı Günaydın’da yaptığınız sporu şehir merkezinde cadde ve sokaklarda yapmaya çalışıyorsunuz. Yaptığınız bu haraket vatandaş tarafından da olumsuz tepki görüyor. Vatandaş da belki bu tepkisinde haklı. Çünkü olası bir kaza ihtimaline karşı size tepki göstermektedirler. Belediye olarak modülmer fabrikasının arkasında bir arazimiz var. Bu arazide size ve federasyona uygun bir pist yapacağız. Bundan sonra bu aktivitenizi burada gerçekleştireceksiniz. Hatta ulusal yarışlarınızı da burada yapma imkanı bulabileceğiniz bir pist haline gelecektir. Alan hazırlama çalışmalarımızı da önümüzdeki günlerde başlatacak ve bahara hazır hale getireceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum