Motor Yarışı Kötü Bitti

Yağcılar Yalvaç arasında yarış yapan 2 motosiklet birbiri ile çarpıştı. 3 kişi yaralandı 1'inin durumu ağır.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Ocak 2014 09:59
Motor Yarışı Kötü Bitti

Motosiklet tutkunu 3 gencin birbirleri ile yarış heyecanı kötü sonuçlandı. Saat 20.30 sıralarında Yağcılar köyü istikametinden ilçe merkezine hareket halinde olan motosikletler görgü tanıklarının ifadesne göre Anıt kavşağına 300 metre mesafede çarpıştı.

Çarpışma sonucu sürücüler ve arkalarında yolcu olarak bulunan bir şahıs düştü. Motosiklet sürücüsü olduğu tahmin edilen Abdullah Akansu ağır yaralanırken diğer motosiklette bulunan Tuğrul Oruç ve Oktay İncedayı ise hafif yaralandı.

Mısırlı köyü muhtarı Kemal Sarı'nın tesadüfen gördüğü kazayı 112'ye haber vermesi üzerine kaza yerine sevk edilen ambulanslar yaralıları ilk olarak Yalvaç Devlet Hastanesine kaldırdı. Yaralı Abdullah Akansu'nun durumunun ciddi olması üzerine Isparta Devlet Hastanesine sevk edildiği haber verildi. Kazayı duyan yaralıların yakınları bir anda Acil Servis önünde toplanırken emniyet güçleri de önlem aldı.

Motosikletlerin her ikisinin de tescilsiz olduğu sürücülerin belgesinin olup olmadığının ise henüz tespit edilmediği öğrenildi.

Yaralılardan birinin sosyal medyada bulunan kişisel sayfasına koyduğu fotoğrafta 'Ölüm Seni Arar Oldum Nerdesin? Tek aşkım Mobylette' yazması dikkat çekti.

Çınaraltı Gazetesi

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum