Motoruna Sadece Bir Gün Binebildi

Isparta'da, Çevre Yolunda Meydana Gelen Kazada Motosiklet Sürücüsü Hayatını Kaybetti. Kaza Kurbanı Süleyman Şahin'in (35) Kaza Yaptığı Motosikleti Bir Gün Önce Aldığı Öğrenildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Şubat 2011 13:57
Motoruna Sadece Bir Gün Binebildi

Isparta'da, çevre yolunda meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti. Kaza kurbanı Süleyman Şahin'in (35) kaza yaptığı motosikleti bir gün önce aldığı öğrenildi.

Süleyman Şahin, yıllardır özlemini çektiği motosikletiyle çevre yolunda deneme sürüşüne çıktı.

Tahsin Nalbant yönetimdeki otomobil servis yolunda seyir halindeyken aniden şerit değiştirerek çevre yoluna döndü. Bu sırada hızla ilerleyen motosiklet sürücüsü Şahin, önüne aniden çıkan otomobili göremedi ve motosikleti ile hızla otomobile çarptı. Şahin'e ilk müdahaleyi olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri yaptı.

Sağlık ekipleri, Şahin'e olay yerinde kalp masajı ve suni teneffüs yaptırdı, ancak yaralı tüm müdahalelere rağmen yaşama döndürülemedi.

Olay yerine gelen polis ekipleri ise yeni bir kazaya sebebiyet vermemek için yol üzerinde tedbir aldı.

Olay yerinde hayatını kaybeden motosiklet sürücüsü Süleyman Şahin otopsi yapılmak Isparta Gülkent Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Otomobil sürücüsü Tahsin Nalbant ise gözaltına alınmıştı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.