Motosiklet Kanala Uçtu:2 Yaralı

Motosiklet Sulama Kanalına Uçtu. Kazada 1'i ağır 2 kişi yaralandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Haziran 2014 14:04
Motosiklet Kanala Uçtu:2 Yaralı

Bugün Saat: 11:25 sıralarında Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesinde Bağlı Ören köyü yolunda Köprü Mevkinde trafik kazası meydana geldi. Meydana gelen kazada iki kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre Ören köy yolu Köprü mevkinde motoru Ören köye gitmekte olan Tevfik K. Ve Mehmet Ü. bir anda direksiyon hakimiyetini kaybetti.Direksiyon hakimiyetini kaybeden Tevfik K. yol kenarında bulunan sulama kanalına uçtu. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar hemen 112 acil servis ekiplerine durumu bildirdi. Bölgeye kısa sürede ulaşan 112 acil servis ekipler ikiliyi hemen Şarkikaraağaç Devlet Hastanesine kaldırdı. Bu sırada Acil TıpTeknisyenleri Ambulans içerisinde genç yaralılara müdahale etmeye başladı.Tevfik K. ve Mehmet Ü. Yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Isparta Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazayla ilgili olarak Şarkikaraağaç Jandarma ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Şarkikaraağaç EKSPRES GAZETESİ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.