Motosiklet Refüje Çarptı, Sürücü Yaşamını Yitirdi

Yalvaç ilçesinde, gece bekçiliği yaptığı işyerinden eve dönen Mehmet Kıllı, yönetimindeki motosikletin refüje çarpması sonucu yaşamını yitirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Ekim 2012 17:25
Motosiklet Refüje Çarptı, Sürücü Yaşamını Yitirdi

Yalvaç Sanayi Sitesi'nde gece bekçiliği yapan Mehmet Kıllı, sabah saatlerinde işten çıkarak 32 YE 072 plakalı motosikletiyle eve gitmek için yola çıktı.

Başında kask bulunmayan Mehmet Kıllı, Abacılar Mahallesi Akşehir yolunda bir anda motosikletin kontrolünü kaybederek refüje çarptı. Çarpmanın şiddetiyle motosiklet devrilirken, Mehmet Kıllı yola savruldu.

Metrelerce havalandıktan sonra asfalt zemine çakılan Mehmet Kıllı, başına aldığı darbe sonucu olay yerinde yaşamını yitirdi.

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ve güvenlik ekiplerinin incelemesinin ardından evli ve 1 çocuk babası Mehmet Kıllı'nın cenazesi Yalvaç Devlet Hastanesi morguna gönderildi.

Kazayı haber alarak olay yerine gelen Mehmet Kıllı'nın yakınları cenazenin başında gözyaşı döktü.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.