Motosiklet Şenliği’ne Muhteşem Final

Eğirdir Belediyesi tarafından bu yıl 4.sü tertiplenen Motosiklet Şenliği Tual’ın sahne aldığı muhteşem konserle son buldu.

Yayınlanma:
Motosiklet Şenliği’ne Muhteşem Final

Türkiye’nin dört bir yanından Eğirdir’e gelen aileleriyle birlikte 500’e yakın motosikletliler, Belediye tarafından organize edilen Motosiklet Şenliği’nde gönüllerince eğlendiler. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in kendi motosikletiyle Eğirdir’e gelmesi Şenliklere ayrı bir renk kattı.

Eğirdir’de turizm yönünden patlama yaşandığını belirten Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, “Güzel ilçemizde turizmin önünü kimse kesemeyecektir. ” dedi.

Motosikletlilerin Eğirdir’e ayrı bir renk kattığını İfade eden Başkan Özmeral, “Güzel Eğirdir’imizde Belediye olarak bu yıl 4.sünü gerçekleştirdiğimiz Motosiklet Şenliklerimiz her geçen yıl daha da genişleyerek devam ediyor. Selçuklu Şehri güzel Eğirdir’imiz, motosikletlilerin gelmesiyle ayrı bir havaya kavuştu.

Saygıdeğer halkımızın da motosiklet şenliklerimize gösterdiği ilgi bizi ayrı mutlu etmiştir. Eğirdir turizmi her geçen gün gelişmeye devam ediyor. Öğrenci yönünden de ilçemizde güzel gelişmeler oluyor. Eğirdir Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu bu yıl 220 öğrenci alarak eğitim öğretimine başlayacak. Yine Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulumuz da aynı şekilde öğrenci alacak.

Ayrıca Eğirdir Meslek Yüksekokulumuz da yeni bölümleriyle öğrenci alacak. Yani Eğirdir’imiz öğrenci şehri olma yolunda hızla ilerliyor. Güzel Eğirdir’imiz geçtiğimiz yıl 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde En Temiz Kent kategorisinde Türkiye 2.si olmuştur. Temiz ilçemize güzellikler yakışır. Bütün faaliyetlerimizi halkımız adına yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Antalya Mototalya Kulübü Başkanı Mustafa Serdaroğlu, “Eğirdir, Türkiye’nin bir cenneti. Bu yıl 4.sü gerçekleştirilen Motosiklet Şenliklerimize Türkiye’nin dört bir yanından gelenler oldu. Her şeyden önce Şenliği düzenleyen ve biz motosikletçileri en iyi şekilde Eğirdir’de misafir eden Belediye Başkanımız Osman Nuri Özmeral’e çok teşekkür ediyoruz” dedi. Mototalya Kulübü Başkanı Mustafa Serdaroğlu, Başkan Özmeral’e bu yıl 4.sü gerçekleştirilen Motosiklet Şenliği’ne verdiği katkı ve desteklerden dolayı plaket verdi.

Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral tarafından, Motosiklet Şenliği’ne kulüp bazında katılanlara plaket takdim edildi ve Eğirdir’in simgesi olan kristal elma hediye edildi. Şenliğe katılarak kamp kuran motosiklet sevdalılarına Eğirdir Belediyesi tarafından çekilişle motosiklet ve bisiklet hediye edildi.

Motosiklet Şenliği’nin son gecesinde yapılan çekilişte Kaymakam Dr. Yalçın Yılmaz ve Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, şanslı motosikletçilere hediyelerini takdim ettiler. Son olarak havai fişek gösterileri ile sahneye çıkan Tual bir birinden güzel eserlerini seslendirdi. Eğirdirlilerin yoğun katılım gösterdiği gecede, motosiklet sevdalıları ve Eğirdir halkı bir bütün oldu ve birlikte gönüllerince eğlendiler. Başkan Özmeral, sanatçı Tual’e konser bitiminde Eğirdir’i unutmaması için kristal elma ve plaket takdim etti.

Konser sonrasında yakılan kamp ateşi başında eğlenmeye devam eden motosikletçiler ve Eğirdirliler, halay çekti. Kaymakam Dr. Yılmaz, Başkan Özmeral ve Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen de halay çekenlere kısa bir süre eşlik ettiler.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Eğirdir’de düzenlenen motosiklet şenliklerinin çok güzel geçtiğini belirterek, “Eğirdir Belediye Başkanımız Osman Nuri Özmeral’e çok teşekkür ediyoruz. Sağ olsun bizi en iyi şekilde misafir etti ve eğlendirdi. Son derece güzel organize edilmiş bir şenlik gördüm. Çok yer gezdim, Eğirdir’deki şenlikler ayrı bir güzel oldu. Başta Belediye Başkanımız olmak üzere emeği geçenleri kutluyorum. Güzel bir şenlik oldu” dedi.

Motosiklet sevdalıları Pazar günü Şenliklerin bitmesiyle Eğirdir’den ayrıldılar.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.