Motosiklet Şenlikleri Eğirdir’i Canlandırdı

Türkiye’nin dört bir anından Eğirdir’e gelen 500’e yakın motosikletliler, Belediye tarafından organize edilen Motosiklet Şenliği’nde gönüllerince eğlendiler.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Haziran 2013 17:59
Motosiklet Şenlikleri Eğirdir’i Canlandırdı

7-8-9 Haziran 2013 tarihlerinde düzenlenen 4. Eğirdir Motosiklet Şenliği’ne katılanlar arasından şanslı olanlara Eğirdir Belediyesi tarafından çekilişle motosiklet ve bisiklet hediye edildi. Ayrıca Belediye tarafından kampa katılan bütün motosikletçilere, Eğirdir Belediyesi yazılı şapka, tişört ve tanıtım broşürleri verildi.

EĞİRDİR HER GEÇEN GÜN GELİŞMEYE DEVAM EDİYOR
Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, motosikletlilerin Eğirdir’e ayrı bir renk kattığını belirterek, “Güzel Eğirdir’imizde Belediye olarak bu yıl 4.sünü gerçekleştirdiğimiz Motosiklet Şenliklerimiz her geçen yıl daha da genişleyerek devam ediyor. İlçemize gelen bütün misafirlerimize hoş geldiniz diyorum. Selçuklu Şehri güzel Eğirdir’imiz, motosikletlilerin gelmesiyle ayrı bir havaya kavuştu. Saygıdeğer halkımızın da motosiklet şenliklerimize gösterdiği ilgi bizi ayrı mutlu etmiştir. Eğirdir turizmi her geçen gün gelişmeye devam ediyor.” dedi.

YARIŞMALAR HEYECAN DOLU
Halat çekme, bayrak kapma ve suda deniz bisikleti yarışı, motosiklet üzerinde ağızda yumurta yarışı ve survivor yarışları yapıldı. Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral gün boyu motosikletçilerle birlikte oldu. Eğirdir Belediyesi tarafından Eylül ayında toplanan elma, Haziran ayının başında dalından kopmuş gibi dağıtıldı. Motosikletçiler, Eğirdir elmasına hayran kaldı.

EĞİRDİR TÜRKİYE’NİN BİR CENNETİ
Antalya Mototalya Kulübü Başkanı Mustafa Serdaroğlu, “Eğirdir, Türkiye’nin bir cenneti. Bu yıl 4.sü gerçekleştirilen Motosiklet Şenliklerimize Türkiye’nin dört bir yanından gelenler oldu. Her şeyden önce Şenliği düzenleyen ve biz motosikletçileri en iyi şekilde Eğirdir’de misafir eden Belediye Başkanımız Osman Nuri Özmeral’e çok teşekkür ediyoruz” dedi.

YEREL SANATÇILAR BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI
Isparta’nın yetiştirdiği yerel sanatçılardan Ramazan Akden ve Çiğden Gül söyledikleri şarkı ve türkülerle hem motosikletleriyle Eğirdir’e gelenlerden hem de Eğirdirli vatandaşlardan büyük beğeni aldılar.

BMW STANDI İLGİ GÖRDÜ
Şenliklere bu yıl ilk defa BMW marka motosikletlerin tanıtımını yapan Antalya Kosifler Otomotiv’in de katılması Başkan Özmeral ve Motosikletli misafirleri sevindirdi. Antalya Kosifler Otomotiv, başlangıç motorları olarak bilinen 42 Bin TL değerindeki BMW F 800 GS ve 37 Bin TL değerindeki BMW C 600 sport model motosikletleri tanıttı. BMW motosikletlere halktan da ilgi gösterenler oldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.