Motosiklet Yayaya Çarptı 1 Ölü 2 Ağır Yaralı

Motosiklet Yayaya Çarptı 1 Ölü 2 Ağır Yaralı

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Nisan 2015 17:14
Motosiklet Yayaya Çarptı 1 Ölü 2 Ağır Yaralı

ISPARTA'da meydana gelen trafik kazasında 19 yaşındaki üniversite öğrencisi Hatice Kübra Kurşap yaşamını yitirirken 2 kişi de ağır yaralandı.

Kaza dün saat: 23:45 sıralarında meydana geldi. İstanbul Caddesi üzerinde seyir halinde olan Özgür Yalçın yönetimindeki 07 BBY 56 plakalı motosiklet yolun karşısına geçmeye çalışan 20 yaşındaki Asiye Savaşçı ve 19 yaşındaki Hatice Kübra Kurşap'a çarptı.

Çarpmanın etkisiyle sürüklenen Asiye Savaşçı ve Hatice Kübra Kurşap ile motosikletten fırlayan sürücü Özgür Yalçın ağır yaralandı.

Yaralılara ilk müdahale olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulans ekipleri tarafından yapıldı. Hatice Kübra Kurşap kaldırıldığı Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Ağır yaralanan Asiye Savaşçı'nın ise kaldırıldığı Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Araştırma Uygulama Hastanesi'nde tedavisi sürerken, sürücü Özgür Yalçın ise Aydın'da bir hastaneye sevk edildiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.