Motosikletle minibüse çarptı

İlaç yazdırmaya giderken, motosikletle minibüse çarptı. Kazada yaralanan 57 yaşındaki Süleyman Yaman, Gülkent Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Eylül 2011 19:34
Motosikletle minibüse çarptı

Karaağaç Mahallesi 1822 sokak üzerinde meydana gelen trafik kazasında, 57 yaşındaki ehliyetsiz motosiklet sürücüsü 1828 sokaktan gelen minibüse çarptı.

Çarpmanın etkisiyle direksiyon hakimiyetini kaybeden minibüs sürücü de bir evin duvarına çarptıktan sonra yol ortasında durabildi.

Dün öğle saatlerinde meydana gelen kazada, tansiyon ilaçlarını yazdırmak için sağlık ocağına giden 32 FT 518 plakalı motosikleti kullanan Süleyman Yaman (57), 1828 sokaktan gelen Ercan Süme (24) yönetimindeki bir gıda firmasına ait minibüse çarptı.

Çarpmanın etkisiyle savrulan motosiklet sürücüsü Yaman, asfalt zemine düşerek yaralanırken, minibüs sürücüsü de duvara çarptıktan sonra durabildi. Yaralı motosiklet sürücüsünün ehliyetinin bulunmadığı kaydedildi. Kazada yaralanan Süleyman Yaman Ambulansla Gülkent Devlet Hastanesi’ne sevk edilirken, durumunun iyi olduğu aktarıldı

Feti KILIÇ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.