Motosikletli Tacizciyi Yunus Timleri Yakaladı!

Motosikletiyle yolda yürüyen bayanı elle taciz ettiği iddia edilen bir kişi, Yunus Ekiplerinin takibi ve dikkati sayesinde kıskıvrak yakalandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Aralık 2012 16:50
Motosikletli Tacizciyi Yunus Timleri Yakaladı!

Isparta’da önceki akşam meydana gelen elle taciz olayına karıştığı iddia edilen bir kişi Asayiş Şube’ye bağlı Yunus Timleri’nin dikkatli takibi sonucu kıskıvrak yakalandı.

Edinilen bilgiye göre olay önceki akşam Karaağaç Mahallesi 115. Cadde üzerinde meydana geldi.
İddiaya göre, cadde üzerinde yaya olarak evine gitmek isteyen D.A. (21), motosikletiyle yanından geçen G.A. (17) tarafından elle tacize uğradı.
Olayın ardından G.A.’nın motosikletiyle kaçmaya çalıştığı iddia edilirken, olayı haber aldıktan sonra bölgeye sevk edilen Asayiş Şube’ye bağlı Yunus Timleri şüpheliyi tespit ederek takibe başladı.

Bir sokakta Yunuslar tarafından kıskaca alınan şüpheli, motosikletini bırakıp yaya olarak kaçmayı sürdürdü.

Yunuslar, geride motosikletin kırılmış plakasını yakın bölgede bulduktan sonra adres bilgilerinden şüpheliyi tespit etti.

Ahlak Büro Amirliği ekiplerinin de dahil olduğu çalışmada, şüpheli G.A. yaşı küçük olması sebebiyle Çocuk Şube Müdürlüğü’ne sevk edildi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.