Mourinho O İki Yıldızı İstiyor

Portekizli çalıştırıcı, Burak ile Semih’in transfer edilmelerine karar verdi. İngiliz ekibinin profesyonellerinin, TT Arena’da oynanan maçta Galatasaraylı yöneticilerle yaptıkları görüşmede transferi gündeme getirdikleri belirlendi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Şubat 2014 11:38
Mourinho O İki Yıldızı İstiyor

Chelsea, Galatasaray için sadece rakip değil, aynı zamanda zengin bir müşteri. Cim-Bom’un, Şampiyonlar Ligi son 16 turundaki İngiliz rakibinin, Burak Yılmaz ve Semih Kaya’yı istediği belirlendi.

Jose Mourinho’nun her iki oyuncunun da transfer edilmesi kararını verdiği ve İngiliz ekibinin profesyonelleri ile sarı-kırmızılı kulübün idarecileri arasında önceki gün TT Arena’da bu konunun gündeme geldiği öğrenildi. Geçen sezon Real Madrid bu sene Chelsea’nin başında Galatasaray’ın karşısına çıkan Mourinho’nun, Burak ve Semih’in transfelerine çok önem verdiği ve her iki oyuncuyla ilgili ayrıntılı dosyalar hazırladığı ifade edildi.

İngiliz ekibinin resmi temaslara kısa süre içinde başlamasını beklediklerini aktaran sarı-kırmızılı idareciler, Galatasaray’ın iki oyuncunun satışından hatırı sayılı bir rakam kazanabileceğine dikkat çekti. Torres ve Eto’o gibi forvetlerinden memnun olmayan Mourinho, özellikle Kamerunlu forvetin yaşı ile ilgili yaptığı özel konuşmanın basına yansıması üzerine zor durumda kalmıştı.

İbrahimovic ve Falcao gibi yıldızlara olan ilgisini saklamayan Mourinho’nun bu transferlerin gerçekleşme ihtimalinin zayıf olmasından dolayı forvetteki tercihlerinden birini kesinlikle Burak’tan yana kullanmak istediği kaydedildi. İngilizlerin, Burak için 15 milyon pound (yaklaşık 18 milyon euro) bonservis vermeye hazır olduğu da dile getirildi.

TERRY'NİN YERİNE
Jose Mourinho’nun bir diğer gözdesi ise önceki gece maçta yakın ilgi gösterip Beşiktaş maçındaki centilmenliği nedeniyle kutladığı ve “Çok iyi oyuncusun. Seni çok beğeniyorum” dediği Semih Kaya...

Portekizli teknik adamın, ilerleyen yaşı nedeniyle Terry’nin yerine Semih’i takıma monte etmek istediği ve Galatasaray’dan yıllık 1.4 milyon lira alan (450 bin euro) ve 2016’da sözleşmesi biten genç futbolcuya cazip bir teklif sunulacağı belirtildi. Sarı-kırmızılı kulübün, Semih’in bonservisi için en az 10 milyon pound (12 milyon euro) isteyeceği ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.