Muammer Kara’dan Demokrat ve Ajans32’ye Ziyaret

Muammer Kara’dan Demokrat ve Ajans32’ye Ziyaret

Yayınlanma:
Muammer Kara’dan Demokrat ve Ajans32’ye Ziyaret

Isparta Şoförler Otomobilciler ve Nakliyeciler Esnaf Odası’nın 9 Ocak’ta yapacağı Genel Kurul’da aday olduğunu açıklayan Muammer Kara, Demokrat Gazetesi’ne nezaket ziyaretinde bulundu.

Isparta Şoförler Otomobilciler ve Nakliyeciler Esnaf Odası Başkanlığına aday olan Muammer Kara, dün Demokrat Gazetesi’ne nezaket ziyaretinde bulundu. Demokrat Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü ve Ajans32 Genel Yayın Yönetmeni Bora Tüfekli ve Demokrat Gazetesi Haber Müdürü Nasuh Özkan ile bir süre sohbet eden Kara, projelerinden söz etti.

Kara; “Taksici, kamyoncu, kamyonetçi, otobüsçü, minibüsçü esnaflarımızın sorunlarını ve ihtiyaç duyduğu hizmetleri biliyoruz. Üyelerimiz arasında hiç ayırım yapmadan, bu sorunları çözmek ve güzel hizmetlerle üyelerimizi memnun etmek için son derece kararlıyız” şeklinde konuştu.

Adaylığıyla ilgili basın açıklaması yapan Kara, “Bildiğiniz üzere Isparta Şoförler Otomobilciler ve Nakliyeciler Esnaf Odamızın, 9 Ocak 2018 Salı günü saat 10.00 ‘ da Iyaş Süleyman Demirel kongre ve düğün salonunda genel kurul toplantısı yapılacaktır. Şahsım ve Arkadaşlarımla birlikte, 2014 genel kurulunda odamızı yönetmek için arkadaşlarımla birlikte yönetime aday olmuştuk. Sayın Tural’ın hem bedenen hem zihnen hem de ruhen yorgun olduğunu, azim ve şevkinin kalmadığını, dolayısı ile odamıza, esnafımıza gereken şekilde hizmet yapmadığını, üyelerimize dürüst ve adaletli davranmadığını, bu nedenle odamızın yönetiminde kan değişikliğinin elzem olduğunu söylemiştim. Zaman bizi maalesef haklı çıkardı” ifadelerini kullandı.

Kara; “Isparta Şoförler odasını Türkiye’de parmakla gösterilen bir oda Haline getireceğiz. Sadece odamızın üyelerinden kurulu olan Isparta Şoförler Otomobilciler ve Nakliyeciler esnaf kredi kefalet kooperatifini kurup emrimize sunarak, üyelerimizi tekelden kurtaracağız” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Demokrat ve Ajans32 yöneticileri de Kara’ya bu demokratik yarışta başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.