Muayene Oldu Yolda Öldü!

Yalvaçlı Sadık Göksu, göğüs ağrısı şikayeti ile hastanenin acil servisinde muayene oldu. Tedavisinin ardından yürüyerek oğlunun evine giderken yolda düşüp öldü.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Aralık 2012 11:49
Muayene Oldu Yolda Öldü!

Yalvaç’ın Çakırçal köyünde yaşayan 44 yaşındaki engelli Sadık Göksu, hastanede muayene olduktan yarım saat sonra yürüyerek ilçe merkezinde oturan oğlunun evine giderken İtfaiye önünde yere yığıldı kaldı.

İtfaiyedeki görevlilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekibi Göksu’nun yaşamını yitirmiş olduğunu belirledi. Ambulans ve hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen şahıs kurtarılamadı.

MUAYENEYE GELMİŞTİ
Köyde rahatsızlanan ve öğleden sonra Yalvaç’a gelerek hastanenin acil servisine göğüs ağrısı şikayeti ile giriş yapan Sadık Göksu’nun muayene edildikten sonra enjeksiyon yapıldığı ve reçete yazılarak gönderildiğini belirten yakınları, ‘Hanımı ile gelmişlerdi. Doktor muayene etmiş bir de iğne vurmuşlar ve ertesi gün poliklinikte muayene olmasını söyleyerek ilaç yazmışlar. Köye gidip gelmemek için burada kalan oğlunun evine gitmek üzere hastaneden çıkıp gidiyorken itfaiye garajının olduğu yerde yere yığılıp kalmış. Doğuştan sağır ve dilsiz biriydi. Ya tam derdini anlatamadı ya da yapılan iğne yan etki yaptı. Hastaneye getirildiğinde iş işten geçmişti’ dediler.

ÖLÜM NEDENİ ADLİ TIPTA BELİRLENECEK
Kayıtlara şüpheli ölüm olarak geçen olay dolayısı ile nöbetçi Savcı cenazenin Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderilmesine karar verdi. Cenaze Şoförler Odası’na ait ambulansla Antalya’ya gönderildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.