Mucize Kurtuluş

Mucize Kurtuluş

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Mart 2015 10:41
Mucize Kurtuluş

Isparta’nın Yalvaç ilçesinde sabahın erken saatlerinde meydana gelen kazada bir otomobil takla atarak orta refüjde bulunan 3 çam ağacını devirdikten sonra ters dönerek karşı şeride geçerek durabildi.

Edinilen bilgilere göre Muhammed Şeker’in (25) kullandığı 32 HR 724 plakalı otomobil Isparta istikametinden ilçe merkezine seyir halinde iken Küçük Deri Sanayi Sitesi kavşağına yaklaştığı esnada direksiyon hakimiyetini kaybederek orta refüjde bulunan bankete çarptı. Kaza sırasında sürücünün yanında yolcu olarak arkadaşı Sinan Baran’ın (22) bulunduğu öğrenildi.

Hurdaya dönen araçtan kendi imkanları ile çıkan sürücü ve arkadaşının kazanın şoku ile kaldırım kenarına oturdukları ve sağlık ekiplerinin gelmesini bekledikleri haber verildi.

Ambulansla hastaneye kaldırılan Muhammed Şeker ve Sinan Baran’ın durumlarının iyi olduğu herhangi bir yaralanma olmadığı haber verildi. Kontrol amaçlı bir süre hastanede tutulan şahıslar daha sonra taburcu edilirken polis kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Nurettin Arkan / Yalvaç

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.