Müdür Öğretim Görevlisinin Başına Silahı Dayadı Ve....

S.D.Ü Şarkikaraağaç Meslek Yüksekokulu Müdürü K. A.’nun aralarında daha önceden husumet bulunan öğretim görevlisi M. K.’ı makam odasına çağırıp kapıyı kilitleyerek, silahla tehdit ettiği iddiası ortalığı karıştırdı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Nisan 2013 17:57
Müdür Öğretim Görevlisinin Başına Silahı Dayadı Ve....

Ajans32 Özel Haber

İddialara göre SDÜ Şarkikaraağaç Meslek Yüksek Okulu Müdürü K.. A. ve okulun öğretim görevlisi M. K. arasında daha önceden süre gelen husumet, silahlı tehdide kadar gitti.

Öğretim Görevlisi M. K. Yüksek okul müdürü K. A.’ndan kendisine sosyal paylaşım siteleri üzerinden hakaret ettiği gerekçesiyle şikayetçi oldu. Ajans32 muhabirinin edindiği bilgilere göre, dava sonucunda MYO Müdürü., 3 bin TL para cezası ile cezalandırıldı.

Yine iddialara göre geçtiğimiz günlerde Yüksek Okul Müdürü K. A., Öğretim Görevlisi M. K.’ı makam odasına çağırdı. Yüksek Okul Müdürü K. A., Öğretim görevlisi Kaplan’ı makam odasında silahı başına dayayarak tehdit etti. M. K. bağırarak yardım istedi. İçeriden gelen sesler üzerine öğrenciler kapıyı kırarak olaya müdahale etti.

Konuyla ilgili olarak yüksek okul müdürü ve öğretim görevlisinin; olaya şahit olan öğrencilerin ifadeleri alındıktan sonra Müdür K. A. serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

BU HABER AJANS32'NİN ÖZEL HABERİDİR...

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum