Müftüden Başkan Günaydın’a Ziyaret

Isparta İl Müftüsü Mehmet Emin Avcı, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti.

Yayınlanma:
Müftüden Başkan Günaydın’a Ziyaret

Kutlu Doğum Haftası’nın bu yılki temasının Din Samimiyettir olduğunu dile getiren Müftü Avcı, Başkan Günaydın’a, Kuran’ı Kerim ve Türkçe Meali ile Hz. Peygamber Din ve Samimiyet adlı kitaplardan hediye etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette konuşan İl Müftüsü M. Emin Avcı, Başkan Günaydın’ı yeniden seçilmesinden dolayı tebrik ederken, hizmetlerinin hayırlı ve uğurlu olması temennilerinde bulundu. Isparta Belediyesi olarak geçen yıl içerisinde Müftülük binası yapılması amacıyla eski tabakhane bölgesinden verilen alan içinde Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a teşekkür eden Müftü Avcı, alanda bulunan caminin yerine de yenisinin yapılması amacıyla destek talebinde bulundu.

Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla kendisine gerçekleştirilen ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın da, Müftü Avcı’nın Isparta için önemli hizmetlerinin bulunduğunu dile getirirken, yeni Müftülük alanının kendi yönetimleri döneminde gündeme geldiğini ve bunun çözüldüğünü belirtti.

Müftü Avcı’nın tahsis edilen alanda bulunan caminin yerine yenisinin yapılması noktasında da talebinin olduğunu hatırlatan Başkan Günaydın, “Bu alanda yeni bir caminin yapımını uygun olarak görüyorum. Oraya yeni bir cami yapımı için gerekli yardımları yaparız. Yeni müftülük hizmet binamızın bulunduğu yer oldukça geniş ve çalışmalar yapılabilir” görüşlerinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum