Muharrem İnce Isparta'ya Geliyor

Muharrem İnce Isparta'ya Geliyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Eylül 2021 13:24
Muharrem İnce Isparta'ya Geliyor

Memleket Partisi İl Başkanı Murat Yaltırak, Ankara'da partisinin İl Başkanları toplantısına katıldı. Genel Başkan Muharrem İnce'yle özel bir görüşme yapan Murat Yaltırak, İnce'yi Isparta'ya davet etti. 

Genel Başkan İnce'nin Isparta ile özel olarak ilgilendiğini kaydeden Yaltırak, "İl Başkanları toplamız sonrasında Genel Başkanımızı makamında ziyaret ettim. Isparta ile ilgili önemli istişareler yaptık. Kendisini Isparta'ya davet ettim. Şimdi bir progr4am hazırlıyoruz. Ekim ayı içerisinde Genel Başkanımız Muharrem İnce Isparta'ya gelecek. Hem parti binamızın resmi açılışını yapacağız hem de bir dizi ziyaret ve çalışma planlıyoruz. Bölgede kapsamlı bir çalışma ili ilçelerimizi de ziyaret edeceğiz" dedi. 

Isparta'da partilerine ciddi bir ilginin olduğunu da kaydeden Yaltırak, bir çok partinin tabanından isimlerin Memleket Partisi'ne katıldığını belirtti. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.