Muhasebeciler Odası'nda Seçim Heyecanı

Muhasebeciler Odası'nda Seçim Heyecanı

Yayınlanma:
Muhasebeciler Odası'nda Seçim Heyecanı

Isparta Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasının 7 – 8 Mayıs’ta yapacakları Isparta Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanlığına Muhasebeci ve Mali Müşavir Ramazan Alparslan Tombul adaylığını açıkladı.

Dün gazetecilerle kahvaltıda bir araya gelen Ramazan Alparslan Tombul “Grup arkadaşlarımızla birlikte meslekte vizyon sloganı ile Isparta Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odamızın yönetimine, kurallarına ve başkanlığına aday olduk.”dedi.

Samimi bir ortamda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Muhasebeci ve Mali Müşavir Ramazan Alparslan Tombul açıklamasına şöyle devam etti; “ Bilindiği üzere Isparta Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası 7 -8 Mayıs’ta yapılacak olağan genel kurulunda oda yönetimleri ve diğer kurallarının seçimleri yapılacak.

Bizler Meslekte Vizyon Grubu olarak diyoruz ki; Adil ve hakkaniyetli, şeffaf ve hesap verebilir, katılımcı, çözüm odaklı, sürekli gelişim merkezli, sosyal olaylara duyarlı, dinamik ve değişime açık, ideolojik yaklaşımlardan uzak, diyalog ve işbirliğini önemseyen, güler yüzlü sorumluluk sahibi bir yönetim anlayışı ile Isparta Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odamızın tüm kurallara adayız. Ortaya koyduğumuz irade ve enerjiyle tüm meslek mensuplarının bu vizyonlu harekete destek vereceğine inanıyor ve güveniyoruz. Bu nedenle pek çok arkadaşımızın da isteği ve desteği üzerine bu yola çıktık.” Dedi

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum