Muhsin Yazıcıoğlu Isparta’da Anıldı

25 Mart 2009 yılında helikopter kazası sonucunda hayatını kaybeden BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu Isparta Alperen Ocakları’nın düzenlediği program ile Isparta’da anıldı.

Yayınlanma:
Muhsin Yazıcıoğlu Isparta’da Anıldı

Açılış konuşmalarını yapan Isparta Alperen Ocakları İl Başkanı Emre Özden, “Muhsin Yazıcıoğlu’nu Anma Gecemiz, onu anmaktan ziyade, anlatmakla ve en önemlisi de anlamakla geçecektir.

Çünkü Muhsin Yazıcıoğlu anlaşılmalıdır, Muhsin Yazıcıoğlu’nun tüm fikri yaklaşımları bilinmeli, tüm tutum ve davranışları doğru idrak edilmelidir. Onun kişiliğine, karakterine, şahsiyetine sahip bireyler bu ülkenin aydınlık geleceğini oluşturacak olan yegane bireylerdir” dedi.

Programın konuşmacı olarak konuğu olan Alperen Ocakları Genel Başkanı Av.Serkan Tüzün, Muhsin Yazıcıoğlu ile yaşadığı anılara yer vererek, onun yaşamında karşılaştığı zorlukları, mücadelesini, davasını ve iman aşkını anlattı. Konukların soru sormasına da yer verilen konuşmada, Alperen Ocakları Genel Başkanı Av.Serkan Tüzün tüm sorulara yanıt vererek konuşmasını sürdürdü.

Şiir dinletisi, video gösterileri ve Mehmet Ali Eker’in sahne aldığı müzik dinletisi ile program son buldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.