Muhtar İktidara İsyan Etti

Isparta Belediyesi tarafından yaptırılan Gökkubbe Fuar Alanı’nın tanıtım toplantısında söz alarak konuşan Muzaffer Türkeş Mahallesi muhtarı Ömer Uysal, Belediye Başkanı Günaydın’a övgüler yağdırdı. Muhtar, iktidarı da tanıtım toplantısına katılmadığı için

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Temmuz 2013 15:32
Muhtar İktidara İsyan Etti

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın yapımı devam eden Gökkubbe Fuar Alanı’nın tanıtım toplantısında söz alan Muzaffer Türkeş Mahallesi Muhtarı Ömer Uysal, Belediye Başkanı Günaydın’a övgüler yağdırdı.

Başkan Günaydın’dan “Atatürk gibi geleceği görüyor” sözleriyle bahseden Muhtar Uysal, “Benim sayın başkandan hiçbir beklentim yok. Yaradılış gereği doğru bildiğimi her yerde söylerim” dedi.

Muhtar Uysal, “Benim siyaset yapmam doğru değil, ama adama zorla yaptırıyorlar. Şimdi burada ITSO var, ITB var, iş adamlarımız var. Neden iktidar partisinden bir temsilci yok. Bu yatırım, bu proje Isparta için değil mi?” diye konuştu.

Bu konuşmanın üzerine Başkan Günaydın, "Keşke muhtarımızın dediği gibi olsaydı. O zaman siyasetin seviyesi de artardı. Hizmetlerin kalitesi de" diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum