Muhtardan Recep Özel'e Övgü Dolu Sözler

Ak Parti il ve merkez ilçe teşkilatının vatandaşın sorunların dinlemek amacıyla başlattığı mahalle toplantılarının ilki Yedişehitler Mahallesi’nde gerçekleştirildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Kasım 2012 12:01
Muhtardan Recep Özel'e Övgü Dolu Sözler

Ak Parti il ve merkez ilçe teşkilatının vatandaşın sorunların dinlemek amacıyla başlattığı mahalle toplantılarının ilki Yedişehitler Mahallesi’nde gerçekleştirildi.  Yedişehitler Mahallesindebir  kıraathanede gerçekleştirilen toplantıya Ak Parti Milletvekili Recep Özel, İl Başkanı Nuri Uzaktaş, Merkez İlçe Başkanı Ömer Parlak ve Yönetim Kurulu üyeleri ile çok sayıda mahalle halkı katıldı.

Bu toplantıların seçim yatırımı olarak algılanmaması gerektiğini  belirten Özel, vatandaşın sorunlarını dertlerini dinlemeye geldiklerini söyledi. Diğer partilerin yapamadığını yaptıklarını ifade eden Milletvekili Özel, “Sizler paylaşmak istediğiniz konuları artık bizimle böyle toplantılarda dile getireceksiniz. Burada sizinle bir istişare toplantısı yapıyoruz. Vatandaşımızın taleplerini dinliyoruz. Sizlerle muhabbet etmeye ve daha çok görüşmeye gayret edeceğiz. Bu programı buradan başlatıyoruz. Her ısparta’ya geldiğimde mahalle toplantılarına katılacağım” dedi.

 Ak Parti İl Başkanı Nuri Uzaktaş ise, mahalle toplantılarında yereldeki değerlendirmeleri yapacaklarını  açıkladı. Uzaktaş, “Mahallelerimizde bulunan parti temsilcilerimizle birlikte halkımız ile bir araya geleceğiz. Politikamız belli. Başbakanımızın belirlediği yeni hedefler doğrultusunda hareket edeceğiz ve takipçisi olacağız. Sizlerle artık daha sık görüşeceğiz. Bizdeki teşkilat çalışması basına demeç vermek gibi değildir. Ak parti halkın partisi ve hizmet partisidir. 10 yıllık iktidar sürecimizde her alanda farklı ve güzel yatırımlarda bulunduk. Ve yapmaya da devam ediyoruz. Üye çalışmalarımızda % 15’i tamamladık. Muhalefetin kat kat üstündeyiz. Şimdiki hedefimiz üye çalışmalarımızda % 25 hedefidir. Hep birlikte olarak sizlerin de desteğini alarak Ispartamıza ve Türkiyemize daha da çok hizmetler edeceğiz” şeklinde konuştu. Ak Parti İl Başkanı Nuri Uzaktaş, Derobğazı duble yoluyla ilgili tartışmalar içinde “Dereboğazı yolu yapılacak. Kolay bir süreç değil. Ama bu yol yapılacak. Isparta’ya yatırım gelmiyor diyenlerin samimiyetlerine inanmıyorum. Isparta her zaman bir veriyor, üç alıyor. Bakın Burdur’a bir veriyor bir buçuk alıyor. Antalya iki veriyor, bir alıyor. Ama Isparta her zaman bir verip, üç aldı” dedi. 

Yedişehitler Muhtarı Alper Yıldırım ise; Mahalleimizi en çok ziyaret eden ve sorunlarımıza yardımcı olan tek Milletvekilimiz Recep Özel'dir. Eğitim konusunda mahallemizde yaşanan Yedişehitler okulumuzdaki 4+4+4 sistemden kaynaklanan sıkıntımızı giderdi. Isparta'ya geldiği zamanlar Milletvekilimiz bizleri ziyaret ediyor. Yedişehitler Mahallesini en çok ziyaret eden Milletvekilimizdir.dedi. 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.