Muhtarlar İçin Bir Yardımcı

Isparta Muhtarlar Derneği Başkanı Osman Kınay ve dernek üyeleri Vali Oğuz'u ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Ocak 2011 18:51
Muhtarlar İçin Bir Yardımcı

Isparta Muhtarlar Derneği Başkanı Osman Kınay ve dernek üyeleri Vali Oğuz'u ziyaret etti.

Vali Oğuz, ziyarette yaptığı konuşmasında muhtarlık müessesesinin kendileri için son derece önemli olduğunu kaydetti. Muhtarların ev ev mahalleleri tanıdıklarını, insanları bildiklerini söyleyen Oğuz, herkesin de muhtar olamayacağını, güvenilen, değer verilen insanların muhtar olabileceğini savundu.

Devlet yönetim sisteminde muhtarların aktif rol üstlendiğini dile getiren Oğuz, İzmit'te görev yaptığı süre içinde muhtarlara valilik binasından bir oda tahsis ettiğini ve işlerini kolaylaştırmak için gerekli tüm çalışmaları yaptığını anlattı. Oğuz, Isparta'da da muhtarlar için kendi adına hizmetlere yönelik işleri takip etmeleri amacıyla Vali Yardımcısı görevlendireceğini belirtti. Muhtarlara birlik içinde hizmet etme çağrısı yapan Oğuz, ''Isparta'da daha önce güzel hizmetler yapılmış ama bayrağı daha ileriye götürmek bizim görevimiz'' dedi.

Muhtarlar Derneği Başkanı Osman Kınay da, birlik ve beraberlik içinde çalışmayı kendilerinin de istediğini belirterek, her türlü çalışmada gerekli desteği göstermeye hazır olduklarını bildirdi.  

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.