Muhtarlar Yağmur Altında Yürüdü / Teröre Lanet!

Muhtarlar Yağmur Altında Yürüdü / Teröre Lanet!

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Mart 2016 16:03
Muhtarlar Yağmur Altında Yürüdü / Teröre Lanet!

Isparta Merkez ve İlçe Muhtarları Belediye önünde bir araya gelerek son günlerde artan terör olaylarını kınadı. Belediye önünden Kaymakkapı Meydanı’na kadar yağmur altında yürüyen yüzlerce muhtar ve aza birlik beraberlik mesajı verdi.

Yağan sağanak yağmur altında Belediye önünde toplanan muhtarlar Terörü Lanetliyoruz yazılı pankartın arkasında Türk Bayrakları eşliğinde yürüdü. Yürüyüş boyunca Kahrolsun PKK sloganları atıldı.

Kaymakkapı Meydanı’nda son buluş yürüyüşte, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Deregümü Köyü Muhtarı Osman Katırcı, bir konuşma yaptı.

Katırcı konuşmasında, “Bugün burada Isparta muhtarları ve azaları olarak var olduğumuzu haykırmaya geldik. Hainlere ders vermeye geldik” dedi.

Konuşmasında teröre destek veren sözde aydınları da eleştiren Katırcı, Ey zulmü alkışlayan, devletimize çamur atan karanlık kafalı, kendini aydın sayan, bedbahtlığa özenen, emperyalistler, ey içten ve dıştan varlığımızı tanıyamamış veya algılamayan gözü dönmüş vatan hainleri bu toprakları boş mu sandınız” ifadelerini kullandı.
Muhtar Katırcı konuşmasını Ne Mutlu Türküm diyene” sözleri ile tamamladı.

Programın sonunda minik bir öğrenci de İstiklal Marşı’nın tamamını okudu.













Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum