Muhtarlardan ITSO’ya Destek Ziyareti

ITSO Başkanı Başdeğirmen ve yönetimini ziyaret eden merkez mahalle muhtarları, Isparta adına yapılan çalışmaları taktirle izlediklerini bildirdiler, destek mesajı verdiler.

Yayınlanma:
Muhtarlardan ITSO’ya Destek Ziyareti

Muhtarlar Derneği’ne üye Isparta merkez mahalle muhtarları, Ticaret ve Sanayi Odası yönetimini ziyaret etti. Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Gönül önderliğindeki merkez mahalle muhtarları ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e Isparta adına yaptığı çalışmalardan ötürü teşekkür ettiler. ITSO Başkanı Başdeğirmen de Isparta adına yapılan çalışmaları tek tek anlatarak muhtarlara bilgi verdi.

Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Gönül, ITSO yönetiminin başarılı çalışmalara imza attığını belirterek “Sayın başkanım zaman zaman düşünürüm ‘bir insan bir kuruma bir beldeye bir ticarethaneye farklılık kazandırabilir mi’ diye. Evet Şükrü Başdeğirmen olarak size gösterilen itimat ve teveccühün altında kalmadınız, başarılı çalışmalarınızı dikkatle takip ediyoruz. Bundan dolayı taktirlerimizi arz ederiz. Kurumsal kimliğinizden istifade edilerek, Isparta vizyonunun dışarıya taşınması anlamında gerek ulusal gerekse uluslararası alanda şehrimizi temsil etmeniz her türlü takdirin üzerindedir. Bizler 44 mahalle muhtarı olarak sizlere her konuda yardıma hazır olduğumuzu beyan etmek isteriz” dedi.

ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen de muhtarların kendisine yaptığı ziyaretten oldukça memnun olduğunu söyledi. Isparta’nın yaşanabilir kent olmasında, huzur kenti olmasında muhtarların çok büyük emeği olduğunun altını çizen Başdeğirmen, “Şehrimizin küçüğünden büyüğüne kadar tüm sorunlarıyla ilk siz ilgileniyorsunuz. Bütün sorunların ilk ulaştığı yer sizlersiniz. Memleketimizin huzurlu ise sizin sayenizde. Memleketimiz yaşanabilir kent ise yine sizin sayenizde. Sizler Isparta’nın dinamiklerisiniz. Ekip olarak mücadele veriyoruz. Sizin gibi fedakarca çalışıyoruz” dedi.

Dereboğazı yolu, havayolu ulaşımı, organize sanayi bölgesi gibi konularda yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren ITSO Başkanı Başdeğirmen, “Havayollarını geliştirmeye çalışıyoruz. Seferlerimiz 7 güne çıktı. Saatleri konusunda çalışıyoruz. Sabah gidip, akşam gelen sefer programı arzuluyoruz. THY Genel Müdürü Temel Kotil beyi 10 Temmuz’da burada ağırlayacağız. Taleplerimizi ileteceğiz” dedi.

OSB’nin gelişmesi için de çalışmalar yapıldığını kaydeden Başdeğirmen, yurt dışı gezileriyle şehri ve ürünleri tanıtma fırsatı bulduklarını bildirdi. ITSO olarak sürekli lobi faaliyeti yürüttüklerini kaydeden Başdeğirmen, komşu il odalarından da destek aldıklarını sözlerin ekledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum