Muhtarlardan Teşekkür Ziyareti

Eğirdir Demirkapı Mahallesi Muhtarı Osman Nuri Hun ve Kâtip Mahallesi Muhtarı Mehmet Bayraklı birlikte Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i makamında ziyaret ettiler.

Yayınlanma:
Muhtarlardan Teşekkür Ziyareti

Eğirdir Demirkapı Mahallesi Muhtarı Osman Nuri Hun, Başkan Özmeral’e yaptığı ziyarette bir isteğinin bulunmadığını yapılan çalışmaların çok güzel olduğunu söyledi ve “Bence her şey çok güzel. Allah sizden razı olsun. Çalışmalarınızı takdirle karşılıyoruz” dedi.

Demirkapı Mahallesi Muhtarı Osman Nuri Hun ve Kâtip Mahallesi Muhtarı Mehmet Bayraklı ile ilçede yapılan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunan Başkan Özmeral, öncelik sırasına göre hizmetlerin devam ettiğini belirterek, “Muhtarlarımızın ziyareti bizleri sevindirmiştir. Muhtarlarımızın yapılan işleri yerinde görmeleri ve takdir etmeleri bizlere ayrı bir güç vermektedir. Ziyaretlerinden dolayı her iki muhtarımıza da ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Muhtarların ziyareti sırasında Belediye Meclis Üyesi Osman Ataman Görgülü’nün de bulunması ve Belediye’nin çalışmalarını takdir etmesi Başkan Özmeral’i memnun etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.