Muhtarlardan Tural’a Ziyaret

Muhtarlardan Tural’a Ziyaret

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Temmuz 2019 10:24
Muhtarlardan Tural’a Ziyaret

ESKKK Altıncı Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural, “Ispartamızda 31 Mart yerel seçimlerinden sonra güçlü bir diyalog ortamı ve birliktelik oluştu. Bu birlikteliğin hizmete dönüşmesinde muhtarlarımızın rolü çok önemli” dedi

Isparta Muhtarlar Derneği Başkanı Gökhan Büyükleblebi ve yönetimi ESKKK Altıncı Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural’a nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette, 31 Mart seçimlerinden sonra yenilenen Isparta Muhtarlar Derneği’nin çalışmaları hakkında bilgi veren Dernek Başkanı Gökhan Büyükleblebi, “Bizlere her zaman güçlü destek veren, Ahmet Tural başkanımıza bugün nezaket ziyaretinde bulunduk. İletişime ve diyaloga her zaman açık olan Sayın Başkanımıza bizlere verdiği destekten ötürü tüm muhtarlarımız adına teşekkür ediyorum. Isparta’nın menfaatine olan her işte birlikte olmaya aynı yolda yürümeye devam edeceğiz” dedi.

ESKKK Altıncı Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kamu hizmetlerinin özellikle belediye hizmetlerinin etkin ve verimli sunulmasında muhtar ve idarecilerin işbirliğini çok önemli olduğuna dikkat çekti. Başkan Tural, “Muhtarlarımız mahallelerinde, halkımızla kamu kurum kuruluşları arasında köprü vazifesi görüyorlar. Sizler idarecilerin gören gözü, işiten kulağısınız. Ispartamızda 31 Mart yerel seçimlerinden sonra güçlü bir diyalog ortamı ve birliktelik oluştu. Bu birlikteliğin hizmete dönüşmesinde muhtarlarımızın rolü çok önemli. Dün olduğu gibi bugün de sizlerle birlik beraberlik içinde olmaya devam edeceğiz. Muhtarlarımızın hepsine mahallelerine hizmet yolunda başarılar diliyorum. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Ziyaretin sonunda Başkan Tural, Muhtarlar Derneği yönetimine ziyaretin önemine binaen günün anısına plaket takdim etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.