Muhtarlarımız Devletin Tüm Kurumlarını Temsil Ediyor

Muhtarlarımız Devletin Tüm Kurumlarını Temsil Ediyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Ekim 2018 14:27
Muhtarlarımız Devletin Tüm Kurumlarını Temsil Ediyor

Isparta Valisi Şehmus Günaydın, 19 Ekim Muhtarlar Günü sebebiyle yayınladığı mesajında “Muhtarlarımız, bulunduğu mahallede veya köyde devletimizin tüm kurumlarını temsil etmektedirler” dedi. 

Isparta Valisi Şehmus Günaydın, Muhtarlar Günü mesajında; “Muhtarlık müessesesi; idari ve toplumsal hayatımızın önemli yapı taşlarından olup, vatandaşlarımızın talep ve istekleri karşısında ilk temas noktası olması açısından büyük önem arz etmektedir. Muhtarlarımız, bulunduğu mahallede veya köyde devletimizin tüm kurumlarını temsil etmekte ve halkımızla devlet kurumları arasında köprü vazifesi görmektedir.  Günümüzde kendini yenileyen kurumların başında gelen muhtarlık teşkilatı en ücra yerleşim yerine bile modern, yenilikçi kamu yönetimi anlayışını taşıyarak her zaman vatandaşlarımızın hizmetinde olmuştur.

Muhtarlarımıza verilen önemin göstergesi olarak yine muhtarlık müessesinin ihtiyaçları, karşılaştıkları sorunlar ve bu sorunlara yönelik çözüm önerileri ile bu müessesenin tarihsel bağlarını koruyarak geleceğe ilişkin vizyonun belirlenmesine yönelik son yıllarda çok önemli çalışmalar yapılmış ve 19 Ekim Muhtarlar günü olarak ilan edilmiştir.

Gerek milletimizin gerekse devletimizin temsilcisi olarak önemli bir görevi yürüten muhtarlarımıza hizmetlerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyor, tüm muhtarlarımızın ′Muhtarlar Günü′nü kutluyor, ebediyete intikal eden muhtarlarımıza Allah’tan rahmet, görevde olanlara sağlık ve başarılı görevler diliyorum” dedi. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.