Muhteşem Yüzyıl'da Şehzadeler Büyüdü

Muhteşem Yüzyıl yeni sezonda da yine çok iddialı. Dizi 4. sezonunda imparatorluğun zirve yıllarında yaşanan taht kavgalarını ve entrikaları konu alıyor ve kadrosuna yeni oyuncuları katıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Ağustos 2013 13:49
Muhteşem Yüzyıl'da Şehzadeler Büyüdü
46 yıllık hükümdarlığı süresince Osmanlı topraklarını en geniş sınırlarına ulaştıran, sınırları kıtalara ulaşan cihan imparatorluğunu yöneten Kanuni Sultan Süleyman'ın muhteşem yıllarını ve Hürrem Sultan'a olan büyük aşkını anlatan Muhteşem Yüzyıl, yeni sezonunda izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. İmparatorluğun zirve yıllarında yaşanan taht kavgalarını ve entrikaları konu alan dördüncü sezonunda Muhteşem Yüzyıl’ın kadrosu, tıpkı anlattığı dönem gibi gücüne güç katıyor.Batı’ya İstanbul Antlaşması'yla egemenliğini kabul ettiren, Doğu’da ise doğal sınırlarına ulaşan ve ekonomik anlamda da güçlenen Osmanlı'nın artık en önemli gündemi taht kavgalarıdır.
 
270820132145471654566.jpg
 
Halit Ergenç'in canlandırdığı Kanuni Sultan Süleyman'ın tahtının en güçlü varisi Şehzade Mustafa olarak izlediğimiz Mehmet Günsür'ün yanı sıra yeni sezonunda amansız taht kavgalarıyla izleyicisini ekrana kilitleyecek dizide Şehzade Bayezid karakterini Aras Bulut İyemli, Şehzade Selim karakterini ise Engin Öztürk oynayacak.Muhteşem Süleyman’ın tahtının en güçlü varisi Şehzade Mustafa olsa da hem Hürrem’in entrikaları hem de Mustafa’nın tavırları nedeniyle durumu şüphelidir.
 
Mehmet’in ölümüyle taht sancağına kimin gönderileceği merakla beklenirken, Selim ile Bayezid arasındaki kavga da gitgide ateşlenmekte, Hürrem ve Mihrimah Bayezid'tan yana saf tutmaktadır.Taht kavgasında her cephe tarafını belirlemişken, kimin kazanacağını kader tayin edecektir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.