Müjde Vermeye Devam Edeceğiz!

Müjde Vermeye Devam Edeceğiz!

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Temmuz 2017 14:36
Müjde Vermeye Devam Edeceğiz!

Temmuz ayı merkez mahalle ve köy muhtarları toplantısı Vali Şehmus Günaydın başkanlığında yapıldı. Vali Günaydın, mahalle ve köy muhtarlarına “Sürekli mahalle ve köylerimizi ziyaret ediyoruz. Geçen hafta iki muhtarımıza müjde vermiştik. Bu müjdeleri vermeye devam edeceğiz” dedi. 

Her ay düzenli olarak gerçekleştirilen toplantıda muhtarlar talep formlarına isteklerini yazarak iletti. Ayrıca tek tek söz alarak Vali Günaydın’a bölgelerindeki talepleri ileterek çözümlenen konularla ilgili teşekkür ettiler.

Toplantıda konuşan Vali Günaydın ilçe ve köy ziyaretlerine hız kesmeden devam ettiklerini belirterek,  merkez mahalle ve köylerini de fırsat buldukça ziyaret ettiğini aktararak ziyaret ve toplantıların devam edeceğini söyledi. 

Toplantılar haricinde muhtarların her Çarşamba günü düzenlenen Halk Gününe de geldiğini belirten Vali Günaydın, “ Muhatlarımıza her fırsatta köylerinin, mahallelerinin taleplerini aktarması ve bu konuda gayret göstermelerinden dolayı teşekkür ediyorum. Daha önceki toplantılarda verdiğim cep telefonu numaramdan da muhtarlarımız bana ulaşabiliyor. En etkili yöntem de bu sanırım. Beni hiç çekinmeden 24 saat boyunca arayabilirsiniz. Sürekli mahalle ve köylerimizi ziyaret ediyoruz. Geçen hafta iki muhtarımıza müjde vermiştik. Bu müjdeleri vermeye devam edeceğiz. Bunlardan biri de Modernevler Mahallemizde yapılacak olan 24 derslikli bir okul inşaatıydı. 14 Ağustosta ihale gerçekleştirilecek.” dedi.

“BİRLİK BERABERLİK İÇERİSİNDE İLİMİZE

HİZMETİN EN GÜZELİNİ EN KALİTELİSİNİ GETİRECEĞİZ”

Okulların eski yıllarda yapıldığı için günün koşullarına uygun hale getirilmesi gerektiğini vurgulayan Vali Günaydın “ Hem ekonomik ömürlerini dolduranlar hem de yetersiz kalan okullarımız var. İmkân buldukça okullarımızı yenileyeceğiz. Bazı okullarımızı güçlendireceğiz, bazı okullarımızın ek binalara ihtiyacı var, şundan emin olun kaynaklarımız imkân verdiği sürece hızlı bir şekilde bu okullarımızı çocuklarımızın daha iyi eğitim öğretim görebilecekleri noktaya getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Bu hizmetlerin yürütülebilmesi için ilimize hizmette hepimiz aynı takımdayız. Hepimiz bu takımın birer oyuncusu olarak görevimizi en iyi şekilde yaptığımızda maçtan galip ayrılırız. Birlik beraberlik içerisinde ilimize hizmetin en güzelini en kalitelisini getireceğiz.” dedi.

“UMUMA AÇIK YERLER: HERKES BU SORUNUN

ÇÖZÜMÜ NOKTASINDA GEREĞİNİ YAPMAK ZORUNDA”

Umuma açık yerlerle ilgili muhtarlardan şikâyet geldiğine değinen Vali Günaydın, bu konuda Emniyet Müdürlüğüne talimat verdiğini, kurumlar arası iş birliği ve diyalogla Belediye, Emniyet ve Muhtarların iş birliği içerisinde çalışmasıyla bu sorunun asgariye indirilebileceğini aktardı. Vali Günaydın “ Muhtarlarımızdan ciddi şekilde şikâyetler geliyor, bunu hiçbir kurum görmezden gelemez. Herkes bu sorunun çözümü noktasında gereğini yapmak zorunda. Bu sıkıntı bütün şehrimize yansıyor. İlimizin huzurlu ve güvenli bir kent olma özelliğinin devam ettirmemiz, korumamız için her türlü tedbiri almamız gerekiyor. Bu tedbirler alınırken hiçbir şeyden çekinmememiz lazım. Çekindiğimiz zaman o işi başarıya götürmemiz mümkün değil. Bizim hızlı bir şekilde işin gereği neyse onu yapmamız gerekiyor.” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.