Mükemmelliğin Sınırı Yoktur

İl Milli Eğitim Müdürü Muhammet Öztürk Eğirdir Nafiz Yürekli Anadolu Turizm ve Otelcilik Uygulama Oteli Toplantı Salonunda tüm İlçe Milli Eğitim Müdürleriyle bir araya geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Ocak 2013 14:09
Mükemmelliğin Sınırı Yoktur

Toplantıya Eğirdir İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Boztoprak ev sahipliği yaptı. Toplantıdan önce İl Milli Eğitim Müdürü Muhammet Öztürk Eğirdir Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Daha önce tanışma toplantısı gerçekleştirdiklerini söyleyen Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürlerine ‘Isparta’da eğitimde güzel bir seviyedeyiz, elbette mükemmelliğin sınırı yok. Daha yukarılara nasıl tırmanırız işte bunun için çalışacağız. Hangi İlçede ne gibi sıkıntılar var bunları sizlerden dinleyeceğim, Kaymakamlarla ortaklaşa vereceğiniz kararları bana ulaştırırsanız bu sıkıntıları da Devlet diliyle konuşmamız gerekiyor. Geçtiğimiz hafta bazı yurtları gezdim, eksiklikler ve sıkıntılar muhakkak olacaktır, bunları hep beraber rehabilite edebileceğimize inanıyorum.’ dedi.

Bu konuşmaların ardından Basın Mensuplarına ayrılan kısmın tamamlandığını belirten Öztürk basın mensuplarının toplantıdan ayrılmasından sonra yaklaşık 1 saat İlçe Milli Eğitim Müdürleriyle görüş alış verişinde bulunarak onların sıkıntılarını dinledi.

Bir saati geçen toplantılarda verimin düşeceğini belirten İl Milli Eğitim Müdürü Muhammet Öztürk toplantıdan önce basın mensuplarına toplu hatıra fotoğrafı talebini geri çevirmedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.