Muratpaşa Belediyespor Eğirdir’e kampa geldi

Bölgesel Amatör Lig’de Ispartaspor’un rakibi olan kırmızı-beyazlılar Eğirdir’de kampa girdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Ağustos 2013 11:31
Muratpaşa Belediyespor Eğirdir’e kampa geldi

Antalyaspor A2 ve 19 Takımı, Eğirdir otellerinde yer kalmadığı için gelemiyor. Başkan Özmeral, yatırımcılara çağrıda bulunarak, “Yatırım yapan kazanır” dedi

Antalya Muratpaşa Belediyespor kamp için Eğirdir’i seçti. Eğirdir Nafiz Yürekli Turizm ve Otelcilik’te konaklayan Antalya Muratpaşa Belediyespor’dan bir heyet Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i makamında ziyaret etti.

Ispartaspor’un rakibi olan Muratpaşa Belediyespor Sportif Direktörü Ahmet Tilki, Teknik Sorumlu Ramazan Özen, Antrenör Uğur Aksu, Antrenör Kemal Öcal ve bir grup sporcu Başkan Özmeral’in sıcak ve samimi davranışlarından dolayı memnun olduklarını belirttiler. Eğirdir’de olmaktan dolayı mutlu olduklarını belirten Muratpaşa Belediyespor kafilesi, daha önce hazırlık maçı için geldikleri Eğirdir’e şimdi kamp için geldiklerini belirttiler. Kampın bir hafta süreceğini belirten Muratpaşa Belediyespor heyeti, “Belediye Başkanımızın bize gösterdiği sıcak ilgi ve samimi destekleri ile Eğirdir halkının sıcaklığı bizi fazlasıyla memnun etmiştir. Eğirdir çok güzel bir yer. Eğirdir’i çok sevdik” diyerek Başkan Özmeral’e kum saati hediye ettiler.

Antalyaspor altyapı takımının da Eğirdir’e kamp için gelmek istediğini belirten yetkililer, otellerde yer bulamadıklarını ifade ettiler. Başkan Özmeral, Antalyaspor altyapı sorumluları ile telefonla görüşerek Eğirdir’i tercih etmelerinden dolayı teşekkür ederken, yer bulunması hususunda yardımcı olmaya çalıştı.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, “Eğirdir’de hareketlilik gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Spor takımlarımız Eğirdir’i çok seviyor. Eğirdir’imizin oksijeni bol temiz havası spor takımlarının tercihi oluyor. Konaklamada yeterince yatak sayısı olmadığı için sıkıntılar yaşanabiliyor. Eğirdir’de turizm patlaması yaşanmaya devam ediyor. Görüldüğü üzere otellerimiz dolu. Eğirdir’e gelen herkesbize emanettir. Bu sebeple Muratpaşa Belediyespor heyetindeki çalıştırıcılara ve futbolculara başarılı bir kamp dönemi geçirmelerini diliyorum” dedi. Eğirdir’le ilgili tanıtıcı broşürlerden veren Başkan Özmeral, sporculara ve hocalarına ayrıca şapka da hediye etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.