MÜSİAD Basın Toplantısı Düzenledi

MÜSİAD (Müstakil Sanayici işadamları Derneği) Isparta Temsilciliği bugün saat 10:00 da bir basın toplantısı düzenledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Mayıs 2014 11:54
MÜSİAD Basın Toplantısı Düzenledi

Müsaid Isparta temsilciliğinin düzenlediği basın toplantısına çok sayıda iş adamı ve basın mensupları katıldı.Toplantıda konuşan Müsiad Isparta Temsilcisi Selim Mustafa Özkutlu gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Özkutlu "Güzel başlayıp, güzel sürdürdüğümüz, birilerinin karalama çabalarına rağmen aslında ekonomik anlamda güzel de sonlandırdığımız 2013 yılını, aradaki çalkantılı, hatta biraz çalkalandırılmış gündemiyle geride bıraktık. Benzer tabloyu, 2013'ün son günlerinden başlayarak, bu yılın ilk çeyreğinde de yaşadık. MÜSİAD olarak, 2013 yılını, hiç te karamsar bakışlarla değil, tam tersine, sonuçlandığı şekliyle öngörmüştük. Aynı şekilde, 2014 yılı için de, ilk 3 aydaki verilere bakarak, olumlu düşünüyor, birilerinin geçen yıl da manipüle etmeye çalıştığı gibi, % 2'ler civarında anlamsız büyüme tabloları filan çizmiyoruz.

Bir ülke, işadamlarından, daha fazla yatırım, daha fazla istihdam, sosyal gelişime daha fazla katkı bekler. Biz işadamlarının beklediği ise; Huzur, Güven, Pozitif İstikrar, Hızlı ve Adil İşleyen bir Hukuk Sistemi'dir. Siyasi İstikrarla gelen Ekonomik İstikrar ve sedeflerin yakalanmasıyla elde edilen Güven Ortamı, 1 yılı aşkın bir süredir devam eden Çözüm Sürecinde de Demokratikleşme Paketiyle, geleceğe daha güvenle bakıyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.